Stap 1

Project voorstelling
plans.jpg

Aan het begin van ieder project is het belangrijk dat wij uw behoeften en doelen kennen. Aan de hand daarvan kan er een offerte opgemaakt worden. Een architecturale competitie vergt een andere aanpak dan visualisaties voor marketing en verkoopdoeleinden.

De eerste stap in ons 3D render proces is het aanleveren van informatie door de klant:

  • Grondplannen in .dwg formaat (meest recent)

  • Meest recente plannen in pdf 

  • Interieur stijl 

  • Totaal aantal beelden

  • Specifieke standpunten (indien gewenst)

Nadat we uw specifieke doelen en behoeften kennen, kunnen we aan de slag gaan met de plannen. We zetten deze om in een 3D model en houden hierbij rekening met de locatie van het gebouw en elementen die ons helpen bij de compositie. Op die manier versterken we het verhaal van het project.

 

Bij voorvertoning van deze fase wordt er kwalitatieve feedback verwacht van de klant. Dit is cruciaal om tot het beste en snelste eindresultaat te komen en bijkomende kosten te vermijden.    

3D model + feedback

Stap 2

3.jpg

Stap 3

Ontwikkeling van de beelden
12.jpg

Na de feedback fase gaan we aan de slag met de beelden. We wijzen de juiste materialen toe en we doen tests met belichting, ook de omgeving krijgt vorm. Tijdens deze stap komt het project echt tot leven.     

De laatste stap is het detailleren van de beelden en het toevoegen van mensen en andere elementen die helpen om tot een fotorealistisch eindresultaat te komen.

 

Dit geeft uw klant een uitstekend beeld hoe het toekomstige project er gaat uitzien. De emotionele band die hier ontstaat is cruciaal voor de commercialisatie. 

Finale beelden

Stap 4

final.jpg