Likes en volgers? Dat is slechts het tipje van de ijsberg. 

Social media is al lang meer dan een paar fotootjes posten op de sociale netwerken. Het is het uithangbord van je onderneming online en bied de mogelijkheid om op grote schaal een nauw contact op te bouwen met je klanten. 

 

Het is dus belangrijk dat de content die je verspreidt, in lijn ligt met de merkidentiteit van je bedrijf. Nog belangrijker is dat deze content ook echt waarde bied aan je volgers. Voortdurend productfoto’s posten of posts plaatsen met als doel te verkopen is dus not done! 

 

Box Media creëert deze waardevolle content voor jouw onderneming, en dit zonder dat je enige controle verliest. Na een grondige analyze gaan we na welke platformen het best geschrikt zijn voor jouw onderneming en stellen we een social media strategie op die jouw onderneming naar een volgend niveau zal tillen. Bovendien leveren we eenvoudige data die ons beide in staat stelt uit marketing inspanningen te leren en deze te verder verbeteren.

Ready,

set,

go!

Social media box 5.png

Social media content

Content is de brandstof voor je social media. Hierdoor heb je kwalitatieve en waardevolle content nodig voor jouw doelgroepen. Box Media bied verschillende social media content pakketten aan, volledig op maat en behoeften van uw bedrijf.

Social media strategie

Een strategisch plan is een onmisbaar element om een digitaal succesverhaal te creëren. Box Media legt concrete doelstellingen vast en zorg ervoor dat je social media past in de globale marketing strategie van je bedrijf.

Social media campagnes

Adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn...? Van strategie tot advertentie content, volledig op maat van jouw doelgroepen en hun interesses. Ontdek de onklopbare werkwijze van Box Media.

Social media data analyse

Als onderdeel van onze social media boxes biedt Box Media trimestriële of maandelijkse data-rapportage aan van al je social media platformen. We leren wat werkt en wat niet, om zo de content en social media inspanningen verder te optimaliseren.